Dag 8 nog één dag te gaan

Brieven aan Paul
Vrijdag 25 augustus 2023
Beste Paul
Vandaag had ik pap in de benen, het leek even lekker te lopen, maar zodra het ietsjes omhoog ging, stokte het. En dat op wat de zwaarste dag had moeten zijn. Direct vanuit ons verblijf zouden we de muur van Geraardsbergen te lijf moeten gaan, daarna nog een veelheid aan kasseistrook en muren. De uitdaging vandaag lag in het vinden van een hellingloze route naar Halle, ons verblijf voor vandaag. Verder was het een wat trieste en druilerige dag. Snel vergeten.
Paul weet je het nog? Op de laatste dag in Arnhem zijn we op de fiets naar Sittard gefietst. We hebben de route een aantal keren verkend. Op de dag zelf reden we met zo’n veertig sportievelingen de hele route. Dat was een waar geweldig event. Ik denk er met plezier aan terug.
Deze fietsvakantie bewaar ik ook in het vakje, plezierige events. Die vergeet ik niet snel. Samen met Theo en Bert onderweg wat gefreubel, wat afzien en toch behoorlijke afstanden afleggen. Niet zo’n spektakeltocht als het vorige jaar, Paul. Toen was Christ er nog bij en ja zo’n tocht spreekt aan.
Morgen een laatste ritje dan splitsen we ons op.
Groet van je
Hans