9 mei negende dag

☀️ Vanaf ons vertrek is het zonnig / licht bewolkt. In het begin wat fris 13 graden en koude nachten. Nu rond de 23 graden en ik blijf warm in mijn dunne slaapzak. Als het waait dat komt het uit het noorden. Dus wind mee. Kan het beter? Nee en de vooruitzichten zijn heel goed. We zijn halverwege, tijd voor een persoonlijke-tussen-evaluatie: Het gaat geweldig. Onderling kunnen we goed met elkaar overweg. Het is gewoon leuk. Het fietsen gaat steeds beter. Alleen ben ik na een uur of 5 op het zadel gezeten te hebben het wel beu en mijn kont is het er mee eens. En ja campings die dan niet gesloten zijn -zoals vandaag – zou fijn zijn. Maar dat mag de pret niet drukken. Maar wat als het nu niet zo zonnig zou zijn. ’s Morgens een natte tent inpakken, regenpak, overschoenen, fietsen door de regen, koffiezetten in een abri, ’s avonds een natte tent opzetten etc. Ik moet er niet aan denken. Dus dan maar elke regendag een hotel. Tja. Laat ik maar genieten van alles wat we nu van de weergoden krijgen. Theo
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Events

2 reacties

  1. Theo, ik ben het er helemaal mee eens dat de meesten dit alleen met zonnig weer willen doen en dat de pijn en overleving begrenst moet zijn. In Nederland goede temperaturen, ik hoop in Frankrijk ook. Vandaag bij ons raar weer: benauwd, zon, wind, kil en opeens weer warm. Op naar de zee!

  2. En Hans 9 mei jarig, proficiat! Las het te laat. Hoeveel jaar? Doe vooral wat je zelf het prettigst vindt. Dat lukt wel bij jou. Een goed jaar!

Reacties zijn gesloten.